sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste bredbånd. Sammenlign pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Bredbånd fri binding

Bredbånd er etter hvert blitt noe en må ha dersom en ikke skal føle seg utenfor. Gjennom fibernett har for eksempel de aller fleste husstander i Norge fått veldig godt fastnett. Dessuten har mobilt bredbånd også bidratt til at en kan få tilgang til gode forbindelser hvor enn man beveger seg. Her er faktisk Norge helt i front på verdensbasis, og vi har høye hastigheter og pålitelige forbindelser.

Et vedvarende problem ved bredbånd, og da spesielt fibernett, er derimot at leverandørene tilsynelatende alltid vil låse deg fast til bindingstid. Dette gjør de naturligvis for å sikre seg kundegrunnlaget. Selv om det gir deg som kunde en noe mer gunstig pris, så er det ofte naturlig å lure på om en kan få bredbånd uten bindingstid. Dette ser vi nærmere på i denne artikkelen.

Billig bredbånd uten bindingstid

Det er mulig å få billig bredbånd uten bindingstid gjennom flere aktører. Det vil si, dette vil ikke være like billig som med bindingstid og en lengre kontrakt, men det vil i hvert fall redusere kostnadene noe. Dersom du velger bindingstid, så vil også veldig ofte leverandøren tilby seg å ta kostnadene knyttet opp mot installasjon. Disse kan tross alt bli veldig høye.

Dersom du er nødt til å grave vei for en kabel inn til huset ditt, så vil dette derimot være en kostnad du selv tar. Dermed er det ikke mulig å få fiber bredbånd uten bindingstid til en rimelig pris i tilfeller der du ikke allerede har det installert opp til husveggen. Da er heller mobilt bredbånd et fint alternativ for deg.

Mobilt bredbånd uten bindingstid

De fleste mobilleverandører i dag tilbyr mobilt bredbånd uten bindingstid. Dette innebærer at du kan kjøpe et SIM-kort og koble opp dette til mobil, nettbrett, PC, eller en mobil bredbåndsruter. Enhetene vil dermed kunne operere direkte på nett gjennom mobilnettet. Her er det mer eller mindre god dekning med 4G+ over hele landet, noe som gir deg opp mot 200 MB per sekund nedlasting.

Eventuelt kan du velge å vike fra mobilabonnement og simpelthen velge kontantkort. Dersom du har et veldig lavt forbruk, eller varierende behov for bredbånd, så kan mobilt bredbånd gjennom kontantkort være aktuelt. Merk derimot at prisen per gigabyte her vil være en god del dyrere, og siden det finnes såpass mange mobilabonnement uten bindingstid, så er dette å foretrekke.

Skaff bredbånd i dag

Bredbånd uten bindingstid er egentlig ikke så vanskelig å spore. Enklest er det å bare velge et mobilabonnement med mobilt bredbånd. Her kan du få ubegrenset med mobildata for rundt 700 kr i måneden, og dette gir deg en fart ned på 200 MB per sekund, samt en fart opp på 30 MB per sekund.

Dermed får du i grunn mer enn nok kapasitet og hastighet for hele familien i løpet av en måned, og du slipper å takle bindingstiden. Dette kan for eksempel være veldig kjekt om en skal reise på hytta, i campingvogn, eller bare på en lengre tur.

Finn billigste bredbånd uten binding nå