sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene i Stavanger konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste bredbånd. Sammenlign pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Fibernett Stavanger

Fibernett i Stavanger er absolutt best kjent for Altibox, som er kontrollert av Lyse. Selskapet gis ofte æren for å ha bygget ut fibernett i mange deler av Norge. Da er det kanskje ikke så overraskende at store deler av bredbånd i Stavanger stammer fra fibernett. Dette er nemlig blitt kraftig utbygd her, da det på mange måter var her moderne fibernett virkelig fikk sin oppstart for et par tiår siden.

Teknologien bak fiber er ikke mer avansert enn at en overfører data gjennom lys, i stedet for lyd, da førstnevnte er raskere. Dette fører til at fiberoptiske kabler er å foretrekke over såkalte kobberkabler. Uansett om en allerede har fiber, eller ønsker å oppgradere fra de gamle kobberkablene, så er det viktig å få en oversikt. Ellers kan en ende opp med å betale overpris.

Mange betaler overpris

Mange betaler nemlig langt mer enn hva de bør. For de som fortsatt har koaks, altså kobberkablene opp til huset, så er det ofte slik at de betaler minst like mye som de som har fiber. Dessuten er det også mange med fiber som betaler mer enn naboen, tross at naboen kanskje har bedre internett. Det er et vanligere tilfelle enn mange tenker over, og dessverre velger mange fortsatt å ikke bytte.

En tenker raskt at det blir mye jobb, og at det uansett ikke lønner seg. Men et par hundrelapper i måneden blir til tusenlapper i året, og det å leve med et dårlig internett er noe en virkelig ikke ser smertene fra før en oppgraderer til raskt fibernett. Skal en derfor gjøre noe med sitt bredbånd i Stavanger, så er et godt tips å sammenligne de tilbudene som finnes der ute med vårt verktøy.

Utvalget av bredbånd i Stavanger

Utvalget av bredbånd i Stavanger skiller seg fra andre vestlands- og sørlandsbyer som f.eks. Kristisansand. Tilbudet er veldig godt i henhold til fibernett. Det er også noen som fortsatt har koaks, samt at noen står midt imellom med hybridfiber. Uansett er det anbefalt å oppgradere til fiber, selv om det fort kan koste litt å installere dette, dersom en for eksempel ikke bare kan grave selv. Kan du derimot grave selv i hagen, bør det ikke være noe som stopper deg.

I tillegg til bredbånd gjennom fastnett, kan du selvfølgelig også få tilgang på bredbånd i Stavanger gjennom mobilnettet. Mobilt bredbånd er i dag meget raskt, og du kan her få hastigheter som i de fleste områder minner deg om et fastnett. Med hastigheter opptil 200 MB per sekund og 4G teknologi i byen, så er tilgangen i Stavanger meget god for folk flest.

Bedrifter og borettslag

Utvalget av bredbånd i Stavanger for bedrifter er også god. Leverandørene gir her tilbud med garantert oppetid, flere løsninger knyttet til sikkerhet, dedikert support, og garanterte hastigheter. Ingen av disse godene får for øvrig privatpersoner. Derfor koster det mye mer for bedrifter, noe som ytterligere styrker grunnlaget for hvorfor en her altså bør benytte seg av sammenligninger.

Videre er borettslag alltid avhengig av internett til sine beboere. Her har styret et ansvar tross alt for å få tak i det rimeligste og beste fibernettet i Stavanger, men mange gjør feil her. Dersom en setter seg ned og vurderer samtlige alternativer for bredbånd i Stavanger, skjønner en fort hvor viktig sammenligningen er. Her kan en nemlig spare flere hundre kroner på å være oppmerksom.

Spar på fibernett i Stavanger

Uansett om en er privatperson, bedrift, organisasjon, eller borettslag, så er det fornuftig å se seg om etter alternativer. Lavere priser, bedre teknologi, og flere andre fordeler kan oppnås ved å være oppmerksom og sammenligne de ulike aktørene som befinnes seg der ute.

Finn billigste bredbånd nå