sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene i Oslo konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste bredbånd. Sammenlign pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Fibernett Oslo

Det er flere som leter etter beste bredbånd i Oslo. Det er ikke rart, ettersom at utviklingen innenfor bredbånd og fibernett i Oslo har vært enorm de siste årene. Det er mye å tenke på når du skal bytte bredbånd eller finne en leverandør av fibernett. Blant annet må du skaffe oversikt over hvem som kan levere til din adresse. Er det fiberbredbånd tilgjengelig? Eller er det andre teknologier som kan erstatte fiber? Hvilke produktpakker finnes der ute? Hvordan passer de til ditt eller deres forbruk? Og ikke minst hvilke priser er de beste?

Det er ikke lett å vite hvor man skal starte, hvem man skal kontakte, hvilke leverandører som leverer, og hvilke priser som er tilgjengelig.

For å gjøre denne prosessen enklere har har vi utviklet vår gratis og uforpliktende sammenligningstjeneste for fiber og bredbåndsavtaler i Oslo.

Bredbånd Oslo
Fibernett Oslo

Det er mye å spare på sammenligning av bredbånd

Det finnes over 80 tilbydere av bredbånd og fibernett i Norge. I tillegg finnes det egne tilbydere av mobilt bredbånd. Med så mange leverandører er det vanskelig å få oversikt over de forskjellige avtalene og prisene på egenhånd. Bredbåndtest sørger for at leverandører som kan levere bredbånd, fiber eller eventuelt mobilt bredbånd kjemper om din signatur. På den måten kan du være trygg på at du alltid mottar tilbud på selskapene sitt beste og billigste bredbånd.

Klar? Gå til skjema!

Oslo byr på alle bredbåndsteknologier

Infrastrukturen og bredbåndsteknologier er svært godt bygget ut i Oslo. Det finnes tilbydere av alle bredbåndsteknologier i både Oslo og omegn. Likevel vil det alltid være slik at tjenesteleveransen til selskapene vil variere fra ett område til et annet. Noen steder vil man kunne få fibernett fra en aktør og vanlig bredbånd fra en annen, og omvendt. Bergen vil f.eks. ha andre tilbydere av internett. Byen som helhet har god dekning for både mobilt bredbånd, xDSL, Coax og fibernett. Det er en rekke leverandører av i Oslo. De største er Telenor, Get, AltiBox, Viken Fiber og HomeNet. I tillegg finnes det flere lokale leverandører av spesielt mobilt bredbånd og fibernett.

Få tilbud

Også for profesjonelle aktører

Er du en utbygger og ser etter å få lagt inn fiber til et nytt prosjekt? Representerer du et borrettslag eller sameie som ønsker en ny fellesavtale til beboerne? Er du en utleier med flere boliger som ønsker en samleavtale? Kanskje er du en bedrift som leter etter et bredbånd til kontoret.

Vår sammenligningstjeneste er laget for å effektivisere innkjøpsprosessen også for profesjonelle aktører. Det har aldri vært lettere å innhente anbud på bredbånds. Fyll ut skjema på toppen og motta tilbud fra relevante leverandører i ditt område.

Slik finner du billigste bredbånd i Oslo

Det er enkelt å finne billigste bredbånd for deg som holder til i Oslo. Du fyller enkelt ut skjema på toppen og blir deretter kontaktet med tilbud fra selskap som kan levere til deg. Tjenesten er 100% Uforpliktende og helt gratis.

Finn billigste bredbånd nå