sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste bredbånd. Sammen pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Bredbånd er nesten å anse som ett av de viktigste behovene vi mennesker har i dag. Dette gir oss tilgang til internett, og dermed alt fra underholdning, til utdanning og jobb. Dessverre er det slik at bredbånd både fort kan bli dyrt, og ikke minst krever en del kapital av deg over tid. Nettopp derfor er det vanlig at leverandørene undersøker nærmere hvem du som kunde er.

Det betyr blant annet at de ser om du har stor gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger. Dermed oppstår spørsmålet: Kan du få bredbånd med betalingsanmerkning? I denne artikkelen skal vi se nærmere på om du kan få bredbånd med betalingsanmerkning, og om du altså da kan komme deg unna kredittsjekken.

Bredbånd uten kredittsjekk

Bredbånd uten kredittsjekk vil si at leverandøren ikke sjekker om du har tidligere betalingsanmerkninger. Slike anmerkninger signaliserer at du tidligere har hatt problemer med å betale regninger, og nettopp derfor ønsker ikke leverandørene å ta risikoen. Dette er dessverre uavhengig av hvor god inntekt du for eksempel har.

Det finnes ingen selskap i skrivende stund som tilbyr bredbånd uten kredittsjekk. Heldigvis er det derimot slik at du ganske enkelt kan fjerne betalingsanmerkninger, simpelthen ved å betale regningene du skylder penger på. Ønsker du deg dermed bredbånd gjennom fiber, så er det lurt å spare nok penger i budsjettet til å kunne få nedbetalt regninger med anmerkninger.

Mobilt bredbånd er løsningen

Siden du ikke kan få vanlig fiber bredbånd uten kredittsjekk, så er du nødt til å velge mobilt bredbånd for å få nett. Her vil for eksempel et kontantkort være et ypperlig alternativ. Dette innebærer nemlig at du kan forhåndsbetale for ditt forbruk. Dersom du for eksempel ønsker å fylle på med 5GB mobildata, så vil du helt sikkert ikke betale mer enn noen hundrelapper.

Mobilt bredbånd er for øvrig enkelt å koble opp mot både PC-er og TV-er ved behov. Det er slettes ikke slik at dette er begrenset til din mobil. Du kan sette opp hotspot med mobilen, eller investere i en trådløs bredbåndsruter, slik at du får bredbånd med betalingsanmerkning okke som. Mobilt bredbånd er unektelig løsningen for deg som tidligere har havnet i økonomiske problemer, men nå ønsker nytt internett.

Skaff bredbånd med betalingsanmerkning nå

Bredbånd med betalingsanmerkning er ikke umulig. Problemet er selvfølgelig kredittsjekken som benyttes når en skal skaffe seg fastnett. Siden ingen selskap tilbyr fastnett bredbånd uten kredittsjekk, så er en nødt til å se til andre alternativer. Her er det mobilt bredbånd som umiddelbart fremstår som et godt alternativ. Dette er tross alt teknologi som tilbyr mye av det samme uansett.

Merk derimot at du her må være noe mer sparsom. Bestiller du for eksempel 10 GB med data i måneden, så skal du huske på at en HD-film omtrent tar 3 GB i timen. Det er derfor lurt å heller kjøpe filmer på DVD, mens en venter på å fjerne betalingsanmerkningene og skaffe seg tilgang til fastnett fiber.

Finn billigste bredbånd nå