sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste internett. Sammen pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Sammenlign norske bredbåndsleverandører

Vår tjeneste har samlet over 83 bredbåndsleverandører i Norge. Her kan du enkelt finne informasjon om de forskjellige. Du kan også lese omtaler, eller dele dine egne erfaringer med de forskjellige bredbånddselskapene.

Finn billigste bredbåndsselskap

Dersom du er ute etter å finne billigste bredbåndsleverandør kan du bruke vår sammenligningstjeneste for å enkelt motta uforpliktende tilbud fra internettleverandører som kan levere til din adresse. På den måten kan du enkelt finne den billigste bredbåndsleverandøren i ditt område. Sammenligningtjenesten er gratis.

Beste bredbåndsleverandør 2019

Den selvstendige og upartiske aktøren Norsk kundebarometer, testet og kåret beste bredbåndsleverandør i 2019. Undersøkelsen målte kundetilfredshet og lojalitet basert på en score fra 0 til 100. Denne undersøkelsen tok for seg de fire største og landsdekkende selskapene.

Resultater:

  • Altibox (kundetilfredshet: 76,9 og lojalitet: 88,4)
  • Telenor (kundetilfredshet: 67,3 og lojalitet: 77,1)
  • NextGenTel (kundetilfredshet: 62, og lojalitet: 71,5)
  • Get bredbånd (kundetilfredshet: 58,1 og lojalitet 71,5)
sammenlign internett leverandører nå

Test av populære internettleverandører (erfaringer, priser, omtaler)