sjekkmerke La leverandørene konkurrere

Bredbåndsleverandørene konkurrerer om deg ved å gi deg sitt beste og billigste bredbånd. Sammen pris, les omtaler og gi dine erfaringer.

 

sjekkmerke Uforpliktende & Gratis

Tjenesten er helt uforpliktende og gratis for deg som forbruker. Du kan selv velge å takke ja til et tilbud – eller avslå alle.

sjekkmerke Spar tid og penger

Du gjør det klokt i å spare penger der du kan. Samtidig får du brukt tiden din på noe som betyr mer for deg

Bredbåndtest.no

Bredbånd til bedrift er en essensiell funksjon som må til for at bedriften skal operere. Akkurat som privatpersoner trenger tilgang til nett, så er det selvfølgelig mange funksjoner som bedrifter trenger internett for også. Her er det derimot ofte en god del mer på spill, og dersom bedriften bruker en rekke skyløsninger for eksempel, så er nedetid en absolutt krise.

Nettopp derfor skal ikke bedrifter velge privat bredbånd til sin bruk. I stedet velger de egne bredbånd til bedrift. Enten det er snakk om fiber, koaks, eller mobilt bredbånd, så er stabilitet her viktigere enn pris. I denne artikkelen skal vi gå gjennom de forskjellige alternativene bedriftene har for bredbånd.

Fiber til bedrift

Fiber er blitt det store innen fastnett i Norge. Løsningen sender data gjennom lyssignaler, noe som fører til meget høye hastigheter. Om din bedrift leier lokaler i et kontorbygg, så er sjansene store for at det her finnes fibernett til bedrift. Du kan også benytte deg av denne løsningen om du for eksempel driver bedriften hjemmefra.

Uansett er fiber til bedrift blitt helt klart å foretrekke, deriblant foran eldre teknologi slik koaks. Selv om sistnevnte er rimeligere, så er fibernett både raskere og mer stabilt. Dette er dermed en bedre løsning for bedriftene.

Beste bredbånd bedrift

Når det kommer til bredbånd for bedrift, så er som nevnt ikke prisen det viktigste. Her er det nok oppetid som er aller høyest prioritert for de fleste. Det er fordi nedetid raskt kan bety enorme tap, som ingen billige internettløsninger kan gjøre opp for. Nettopp derfor vil ikke bedrifter ha noe problem med å betale mer enn privatpersoner.

De fleste leverandører tilbyr oppetid på over 99 %, og dessuten får en dedikert support om uhellet skulle inntreffe. Det tilbys her dessuten alternative løsninger som skal sikre at en har en eller annen tilkobling mens for eksempel fibernett er nede. Sikkerhetsløsninger er også vanlige å inkludere i et tilbud av bredbånd til bedrift.

Billigste bredbånd bedrift

I søk etter det billigste bredbånd til bedrift er fortsatt noe en bør se etter, selv om pris ikke er det viktigste. Det vil si, en bør se etter det som er relativt billigst. Når en sammenligner de forskjellige aktørene med deres tilbud av tjenester, så finner en ofte ganske mye likt. Dersom en ser på to tilbud for bredbånd til bedrift, der nærmest alt er likt unntatt pris, så sier det seg selv at pris er et flott skille.

Dessuten, skulle du ønske å redusere kostnader grunnet budsjett, så finnes det flere alternativer her. Du kan for eksempel velge å redusere hastigheten på nettet, da dette vil være den enkleste måten å senke prisen på. Her er det verdt å nevne at hastigheter på 50 MB ned og opp vanligvis er mer enn nok for en liten bedrift, slik at du enkelt kan spare en del penger.

Mobilt bredbånd til ansatte

Det er selvfølgelig ikke alle bedrifter som belager seg på fastnett gjennom hele hverdagen. Enkelte bedrifter har ansatte som er mye på farten, men fortsatt med behov for nett, og da er mobilt bredbånd et bedre alternativ. Her kan en få tilgang på relativt mye data for en billig penge.

Er behovet stort nok, så kan en for eksempel skaffe et abonnement med ubegrenset data til rundt 700 kr. Det er en veldig god månedlig pris dersom den ansatte er helt avhengig av internett i jobben sin. Dessuten er selvfølgelig mobilt bredbånd tilnærmet alltid til å stole på, og det gir en god fart med den nye 4G+ teknologien. 5G er for øvrig også i full sving.

Skaff bredbånd til bedrift nå

Bredbånd til bedrift er viktig for en rekke oppgaver. I enkelte bedrifter kan en ikke overleve uten raskt og pålitelig bredbånd. Nettopp derfor kjøper bedriftene et annet abonnement enn det privatpersoner vil. Her inkluderes det garantert oppetid, samt kontakt med kundeansvarlige direkte ved behov.

Bedrifter får ved kjøp av bredbånd en rekke fordeler som er verdt å betale mer for. Er en under et litt strengt budsjett, så er det selvfølgelig mye å fire ned noe på kravene til kvalitet. En kan for eksempel her gi opp litt av hastigheten sin, men fortsatt motta et ganske polert og bra produkt for bredbånd til bedrift.

Finn billigste bredbånd nå